Jobb20 arrangeras i februari, på Catena arena.

Jobb20 arrangeras i februari, på Catena arena. Arkivfoto: Martin Wingren

Laddat för tredje jobbmässa

ÄNGELHOLM.

Jobbmässan arrangeras för tredje året, i februari. Det blir andra året som mässan hålls på Catena arena.

Av
Martin Wingren

Mässan arrangerades första gången 2018 och då på biblioteket. På grund av högt tryck förlades mässan år två till hockeyarenan och till våren är det dags för Jobb20. I våras kom det det över 1 500 besökare och arrangörerna förväntar sig många besökare även på kommande mässa.

– Förra året var det en ny mässa och det lockade många. Vi har varit lite oroliga att folk skulle ha svårare att komma ut hit än till biblioteket som ju ligger centralt men det har varit fulla bussar ut hit ändå. Här är en enorm skillnad platsmässigt, biblioteket var för litet, sade Marit Jensen på kommunens arbetsmarknadsenhet efter Jobb19.

Jobb20 arrangeras den 6 februari på Catena arena.

– Alla företag och organisationer som har rekryteringsbehov är välkomna som utställare. Rekryteringsbehovet kan innebära fasta tjänster, vikariat, sommarjobb för ungdomar eller projektanställning, säger Jonas Elfving chef på Arbetsmarknadsenheten i Ängelholms kommun, JOBB20 i Ängelholm. Genom detta görs företagen extra synliga för arbetsmarknaden. Jobbmässan kommer att fyllas av jobbsökande och för företagen kommer det att finnas stora möjligheter att nätverka, ta emot ansökningar och boka vidare intervjuer, säger Jonas Elfving, chef på arbetsmarknadsenheten i Ängelholms kommun, i ett pressmeddelande.

Arrangörer av mässan är Rögle BK, Ängelholms kommun och Ängelholms Näringsliv.

Publicerad 14 October 2019 11:18