Nya rad- och kedjehus blir det i Errarp, 27 stycken.

Nya rad- och kedjehus blir det i Errarp, 27 stycken. Foto: Boklok

Sista etappen Boklok-hus ska säljas i Errarp

ÄNGELHOLM.

Snart drar försäljningen av den fjärde och sista etappen Bo Klok-hus igång i Errarp.

Av
Martin Wingren

Försäljningen startar den 12 oktober. Det blir 27 rad- och kedjehus i Boklok Piren. Husen har fem rum fördelade på 117 kvadratmeter i två plan med altan och egen trädgärd samt plats för två bilar på uppfarten.

– Vi har redan sålt tre etapper av bostäder här i Errarp, och två av dessa är redan färdigbyggda och inflyttade. Vi är därför väldigt glada att ytterligare en gång kunna erbjuda bostäder som vanliga människor har råd med. En av anledningarna till att vi kan hålla så bra priser är för att stora delar av våra hus byggs i fabrik vilket gör att vi kan använda smarta tillverkningsprocesser, tänka i stora volymer och på så sätt hålla låga priser, säger Jessica Hallberg, projektutvecklare på Boklok, i ett pressmeddelande.

Säljstarten hålls på Ikea-varuhuset i Helsingborg och intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan klockan 10 och 12. Därefter dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja bostad först, som nummer två, nummer tre och så vidare. Byggstart är planerad till våren 2020, med beräknad inflyttning hösten 2020.

– Genom att sälja på det här sättet, tycker vi att det blir mest rättvist. Vi har varken kösystem eller budgivningar, och man vet alltid vad det kommer att kosta. Samtidigt samlar vi alla kunder vid ett tillfälle, vilket gör att alla får träffa sina blivande grannar. Som upplagt för bra grannsämja, tänker vi, säger Jessica Hallberg.

Publicerad 07 October 2019 08:22