Henric Sandberg driver Sandbergs salong som har börjat ha öppet till klockan 20 på kvällarna.

Henric Sandberg driver Sandbergs salong som har börjat ha öppet till klockan 20 på kvällarna. Foto: Martin Wingren

Salong tror på längre öppettider - börjar med kvällsöppet

ÄNGELHOLM.

Sandbergs salong har börjat ha öppet till klockan 20 på kvällen. För att kunna tillmötesgå behovet hos kunder som har svårt att hinna med annars.

Av
Martin Wingren

– Det är något som jag funderat på i många år och nu fick vi möjlighet, säger Henric Sandberg som driver salongen som dessutom firar 80-årsjubileum.

Att ha öppet till klockan 20 måndagar till torsdagar gör att fler hinner med att gå och klippa sig, oavsett hur eller var de jobbar.

– Det ska sätta sig och bli mer känt men redan tycker folk att det är bra, säger Henric Sandberg och fortsätter:

– Det kan vara kunder som pendlar till och från Ängelholm. Jobbar du i Helsingborg och inte är hemma förrän efter fem så hinner du aldrig färga håret. En behandling kan ju ta flera timmar. Nu behöver pendlare inte byta till en annan frisör i en annan stad.

Att ha längre öppettider i city generellt är dock en annan sak, menar Henric Sandberg.

– Det är en sak för en nationell kedja men som liten butik i Ängelholms city är det ohållbart med längre öppettider. Vi hade inte rett ut det om vi inte hade varit så många här. Sedan har vi ju tidsbokade kunder, det är inte någon som droppar in här vid halv sju på kvällen, säger han.

Salongen testar att ha längre öppettider fram till juni.

– Under sommaren har vi öppet 9-18 men sen i september så kör vi igång igen med längre öppettider, säger Henric Sandberg.

Publicerad 15 March 2019 11:50