Linda Schilén är en av profilerna som besöker trädgårdsmässan i Ängelholm.

Linda Schilén är en av profilerna som besöker trädgårdsmässan i Ängelholm. Foto: Pressbild

Ny trädgårdsmässa får premiär i Ängelholm

ÄNGELHOLM. Nordvästra Skånes trädgårdsmässa blir ett nytt evenemang, som ska samla trädgårdsentusiaster och utställare.

Av
Martin Wingren

Mässan går av stapeln 27-28 april i Valhall park och det är Peter Isaksson på Borlängebaserade PI Konceptmässor som arrangerar, samma som låg bakom mässan Picknick och uteliv som arrangerades i Valhall park förra sommaren.

– Det blev så lyckat och var lite av ett test förra sommaren. Det föll så väl ut att nu blir det en trädgårdsmässa som vi fokuserar på i år. Ambitionen är att den ska etableras och återkomma, säger Peter Isaksson.

Han har kopplingar till Ängelholm i och med att hans yngste son bor här och han har kommit att gilla staden och Skåne.

– Vi har fått ett bra samarbete med verksamheterna i parken och Peab. Nu blir det en mässa med ett fullspäckat program som sträcker sig över hela helgen, säger Peter Isaksson.

Ett hundratal utställäre är redan klara. Bland dessa finns Bella Linde, Linda Schilén, Björn Christiernsson, Eva Robild, Hanna & Rebecca, Tomas Svensson, Familjen Arvidsson och ytterligare några fler som föreläser och inspirerar på olika teman.

– Vi har bara ett tiotal platser kvar innan mässan är fullbokad och det är bara mitten på mars. Det har varit ett otroligt bra mottagande. Vi vill erbjuda en variation med hantverk och småskalighet men även större saker. Även småföretagare är med så man träffar på andra utställare än på andra mässor, säger arrangören.

Publicerad 08 March 2019 11:58