Familjen Wrambjer arrangerar allsång i hembygdsparken. Bland artisterna syns Lasse Sigfridsson och Candix orkester.

Familjen Wrambjer arrangerar allsång i hembygdsparken. Bland artisterna syns Lasse Sigfridsson och Candix orkester. Foto: Martin Wingren/Paola Nordgren/Press

Allsång i hembygdsparken

ÄNGELHOLM. Det blir allsång i hembygdsparken i sommar.

Av
Martin Wingren

Det är familjen Wrambjer, kända Tyringeprofiler som driver Café 21, som arrangerar allsången. Det blir fyra olika tillfällen, först ut den 7 juli är Britt A Nilsson och söndagen därpå är det dags för Lasse Sigfridsson och Nordhs orkester att stå på scen.

Den 21 juli kommer Edward C Johansson, Lotte Rissholt, Partfabriken och Fam Vuong. Den 28 juli uppträder Joddelulla o Blomman, kända från tv-programmet Talang, Lena Andersson, som slog igenom med låten "Är det konstigt att man längtar bort nån gång", samt Candix orkester.

– Allsång sprider glädje. Det blir en gemenskap och det är många som sitter ensamma som kan komma hit, säger mor och dotter Elisabeth och Karin Wrambjer.

De arrangerar allsången i hembygdsparken i Ängelholm för sjunde året men har arrangerat allsång sedan 27 år, i Tyringe. Numera är det tak i hembygdsparken, vilket underlättar menar de.

– För något år sedan spöregnade det och då var det inte så många i publiken. Nu behöver vi inte riskera det, säger de.

Biljett kostar 150 kronor och köps på plats.

Publicerad 09 June 2019 00:00