Dennis Everberg från tidigare när han spelade i Rögle.

Dennis Everberg från tidigare när han spelade i Rögle. Arkivfoto: Jonas Gustavsson

Rögle värvar Dennis Everberg

ÄNGELHOLM.

Dennis Everberg återvänder till Rögle. Den 27-årige anfallsspelaren har skrivit på ett femårskontrakt med klubben.

Av
Martin Wingren

– Vi är mycket stolta över att ännu en klasspelare fostrad i Rögle väljer att återvända till Ängelholm och ett långtidskontrakt när han står på toppen av sin karriär. Dennis är redan vid 27 års ålder en mycket erfaren och framgångsrik spelare. Dennis kommer, med alla sina olika spetsegenskaper att tillföra ännu en dimension till vår offensiv lineup, säger Rögles sportchef Chris Abbott i ett pressmeddelande.

Anfallaren beskrivs som en ”urkraft på isen” av sin nygamla klubb. Sedan han lämnade Rögle våren 2014 har han hunnit med att spela i de största ligorna i världen: NHL, AHL, KHL och nu senast för Zug i Schweiz.

– Jag har haft en bra dialog med Rögles vd Marcus Thuresson under några år nu och har känt att det händer bra saker i föreningen. Nu var det flera saker som föll på plats och det känns helt rätt att komma tillbaka. Laget gick till slutspel i våras och har fått smak på det nu. Erfarenheten från denna säsongen kommer hjälpa oss att bli bättre och vi ska tillsammans lyfta klubben mot högre höjder, säger Dennis Everberg.

Publicerad 23 April 2019 08:59