Bild från förra uppsättningen av Engelholmsrevyn.

Bild från förra uppsättningen av Engelholmsrevyn. Foto: Ninna Levander

Laddat för Engelholmsrevyn – "Vi tänjer lite på gränserna"

ÄNGELHOLM.

Det börjar bli dags för Engelholmsrevyn 2019. I år är det bättre snurr på biljettförsäljningen än tidigare, enligt arrangörerna.

Av
Martin Wingren

– Det blir en riktigt fartfylld revy, som lyfter allt från vad som händer med vattnet i Danskesjön till kommunpolitik och konsulter som är indragna i diverse ställen där man ska utreda saker, säger Nicole Månsson som är koreograf och styrelseledamot i Engelholmsrevyn.

Dessutom blir det ett och annat om regeringen och något om färjorna som ju fått nytt namn.

– Tura tycker ju många i nordvästra Skåne om att göra och namnet Forsea är ju roligt på skånska, "Får se", säger Nicole Månsson och fortsätter:

– Vi har en bra spridning på sketcherna med något för alla. Om att vi är lättkränkta och vi hyllar artister som gått bort i ett medley. Vi tänjer lite på gränserna i år men vi försöker undvika att kränka någon.

Det blir 23 föreställningar i år, med premiär på nyårsafton och varje helg fram till den 16 februari. Revyn har sålt bättre i år än tidigare.

– Vihar fått fart på förköpsförsäljningen, biljetterna släpptes redan i september på nätet. Vi har inte gjort mer reklam men det kan vara att vi lever på förra årets revy. Många har talat varmt om den och Folk var väldigt nöjda med den. Går det riktigt bra får vi slänga in fler föreställningar, säger Nicole Månsson.

Publicerad 17 December 2018 11:15