Möt oss på Företagardagarna

ÄNGELHOLM. Hallå där Martin Wingren, Lokaltidningens lokalreporter, och Johan Rosenberg, representant för Lokaltidningens säljavdelning som finns på plats i Lokaltidningens monter under Företagardagarna.

Vad ser ni mest fram emot den 18-19 maj?

– Jag ser fram emot att träffa alla läsare och höra vad de tycker och tänker om Lokaltidningen Ängelholm. Självklart tar jag gärna emot synpunkter på vad Ängelholmsborna vill läsa om i sin lokala tidning, det är ju för er vi finns. Kom gärna och prata med mig om stort och smått när jag står i montern, eller när jag är ute i vimlet och gör reportage, säger Martin Wingren.

– Företagardagarna är en väldigt omtyckt mässa med många besökare, vi ser framförallt fram emot att få träffa alla härliga besökare men även att få träffa alla monterutställare, säger Johan Rosenberg.

Vilken är den främsta anledningen till att Lokaltidningen finns på plats på Företagardagarna?

– Företagardagarna är ett bra sätt att synas och även ta del av det lokala näringslivet och alla duktiga entreprenörer som finns i bygden. Dessutom delas olika priser till företagare ut under dagen, bland annat Årets företagare, det ska bli riktigt spännande, säger Martin Wingren.

– Vi har varit den lokala nyhetstidningen i Ängelholm under många år och det är viktigt att vi fortsätter att samarbeta med lokala föreningar och näringsliv. Företagardagarna är en stor mässa i Ängelholm som arrangeras av Ängelholms Näringsliv och det är en självklarhet att vi ska medverka och bidra till mässans framgång på alla sätt vi kan, säger Johan Rosenberg.

Lokaltidningen delar i vanlig ordning ut priset Årets Monter, vad innebär det?

– Det är en tävling som vi startade för ett par år sedan och som har blivit ett återkommande inslag de senaste åren då det har varit oerhört populärt. Alla besökare men även utställare är varmt välkomna att lämna in sina röster i vår monter gällande vem de tycker har den bästa, snyggaste eller roligaste montern. Sedan sker en prisutdelning under lördagen där vi presenterar vinnaren och även delar ut vårt fantastiska pris, säger Johan Rosenberg.

Publicerad 17 May 2018 09:58

Lokaltidningen Ängelholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag