"Hoppas på Skånes största picknick-kalas"

Ny mässa intar Valhall Park

ÄNGELHOLM. Snart får Ängelholm en ny mässa – med fokus på picknick och uteliv. Valhall Park kommer att fyllas med fler evenemang framöver.

Av
Martin Wingren

– Det vore kul om vi kunde få dit folk, jag hoppas på Skånes största picknick-kalas, säger Peter Isaksson på arrangerande PI Konceptmässor.

Arrangemanget sker i samarbete med Valhall Park Hotell och ägarparet Jonas och Helena Mareniusson.

– Jag känner dem och har varit där mycket och tycker om parkområdet, det är en helt fantastisk plats, säger Peter Isaksson.

Mässan, som heter Picknick och Uteliv, kommer att ha utställare inom allt från trädgård till odling, hantverk, grill och lokal mat men även andra inslag.

– Det är tänkt som en familjedag med olika spex. Det kommer även att vara paintball och padel med mera, säger Peter Isaksson.

Tareq Taylor kommer att laga och prata om mat. Picknick-mat kommer att kunna köpas på restarang Slottet eller hos de olika matleverantörerna eller så kan man ta med egen picknick.

Valhall Park kommer att bli yta för fler evenemang framöver.

– Det stannar inte med detta. I september blir det Kulla-Bjäre matmarknad. Tanken är att det ska hända mer i parken, säger Peter Isaksson som berättar att det även kan bli en återkommande picknick- och utelivs-mässa.

Mässan äger rum den 16 juni klockan 11-18. Det är fri entré men parkering kostar 50 kronor.

Publicerad 09 May 2018 10:09