Kritik mot höga priser på nya badhuset

ÄNGELHOLM. ?Det börjar närma sig invigning för det nya badhuset. Men redan höjs kritiska röster mot prisnivån.
   – Finns inte en chans att jag kan gå dit med mina barn, säger Malin Olofsson.
På Facebook har det dykt upp kommentarer kring priserna på Vattenhuset, några veckor innan det ska öppnas. Ett av inläggen: ”Blev otroligt besviken över priserna ni har. Jag har ingen aning hur ni har tänkt men det finns de som kanske inte har råd att bada ?” En annan skriver: ”Var inne och tittade på priserna på er hemsida idag. Hutlösa! För oss kostar det 100 kr i inträde + bensinkostnad för några tior. Att bada hos er kostar oss 275 kr.”
En annan som ?kommer att fortsätta bada på annan ort är Malin Olofsson.
– Vi badar i Munka Ljungby, där kostar det bara 40 kronor att gå in, på det nya badhuset kommer det kosta 105 kronor för en vuxen, säger hon och fortsätter:
– Det är för jävligt. Det var sagt att det nya badhuset skulle vara för alla. Men priset gör att alla inte har råd att gå dit.
Malin Olofsson är ensamstående mamma med tre barn.
– Om vi skulle gå alla så kostar det nästan 500 spänn. Ett familjekort kostar 300 kronor men då är det för max fyra personer, för en familj  på två vuxna och tre barn funkar det inte. Och även 300 kronor är mycket pengar, säger Malin Olofsson.
Richard Persson ?håller med. Han tror att Ängelholm kommer att förlora på det i längden när fler söker sig till andra badhus.
– Folk betalar trots allt kommunal skatt, som man borde få tillbaka något för, säger han.

Publicerad 20 January 2017 14:40

Lokaltidningen Ängelholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag