Vi frågar

Kommer du att delta i folkomröstningen?

Av
Lotta Venhagen

Lotta Venhagen

Gerold Pörscke, Ängelholm
– O ja, jag tycker att det är helt fel att de ska dra en led rakt igenom grönområdet där det finns fina promenadstigar och luftig skog. Det finns alternativ som är mycket bättre.

Tobias Appelholm, Ängelholm
– Jag tror det, jag tycker att Pyttebron ska fortsätta vara en gångbro, jag tycker inte det finns någon anledning att bygga en extra väg för att det ska bli lättare att ta sig in i till stan när det redan är lätt. Det är bättre att kommunen avslutar de vägarbeten som de redan har dragit igång.

Tobias Appelholm, Ängelholm
Foto: Lotta Venhagen

Tobias Appelholm, Ängelholm Foto: Lotta Venhagen


Siv Bengtsson, Ängelholm
– Jag och min man har bestämt oss för att gå och rösta. Vi bor i området och utnyttjar åpromenaden mycket och jag tycker att det vore bra om det blev bilväg över Pyttebron. Om kommunen tycker att det är ett bra alternativ får man försöka lita på det. Jag cyklar mycket och jag tycker korsningen när man kommer från Storgatan och ska svänga ner mot simhallen är trång, jag kliver ofta av cykeln för att inte riskera att bli påkörd.

Siv Bengtsson, Ängelholm
Foto:Lota Venhagen

Siv Bengtsson, Ängelholm Foto:Lota Venhagen

Therese Hansson, Ängelholm
– Jag ska försöka gå och rösta. Jag tror inte jag vill ha en bilväg där, vi känner människor som bor nära och de är inte intresserade av att det ska bli trafik över bron. 

Therese Hansson, Ängelholm
Foto: Lotta Venhagen

Therese Hansson, Ängelholm Foto: Lotta Venhagen

Publicerad 15 November 2011 00:00

Lokaltidningen Ängelholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag