Insänt: Ska man få lön om man inte gör sitt jobb?

INSÄNT. I somras när jag fyllde 15 fick jag mitt första riktiga betalda sommarjobb som lokalvårdare i Ängelholms kommun. Det innebar att jag skulle gå upp 05:30 Måndag-Fredag 5 veckor i sträck på mitt sommarlov! Utöver mitt sommarjobb så skulle jag som vanligt sköta mina sysslor i hemmet det vill säga klippa gräset, diska och städa mitt rum för att behålla veckopengen. Efter sommarlovet fick jag min första lön pengarna spenderade jag på att köpa säsongskort på Lindab Arena eftersom Rögle BK är laget i mitt hjärta. Innan säsongsstarten börja så har Rögle behållit många bra spelare och värvat många proffs. Förväntningarna var stora. Efter 10 veckors hårt matchande så har Rögle BK endast lyckats att skrapa ihop 14 poäng. Detta är enligt min mening helt oacceptabelt! Spelare som till exempel Brithén och Aaltonen hämtar ut flera 100 tusen kronor i månadslön.

Med detta vill jag ha sagt att vi Rögle fans ska kräva hårt slit och rätt inställning till varje match. Efter många förluster i rad och tränarbyte m.m. Så fortsätter våra gröna hjältar att förlora. Då kommer min tanke upp på att vid förlust 50% avdrag på lönen. Jag menar om inte jag gör mitt jobb så får inte jag min lön.

Hockeyn i Ängelholm är viktig för sammanhållningen i våran stad. Rögle får med sig gemenskap, ungdomsverksamhet, bra reklam för Ängelholm och sätter oss Ängelholm på kartan. Once Rögle always Rögle!

Hugo Olsson

Publicerad 28 November 2017 10:15

Lokaltidningen Ängelholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag