Hur det ska gå för Daenerys Targaryen och de andra karaktärerna i Game of Thrones vill polisen i nordvästra Skåne kunna få se med egna ögon, utan att få det avslöjat av andra på sociala medier. Lilla bilden är en skärmdump från polisens Facebooksida.

Hur det ska gå för Daenerys Targaryen och de andra karaktärerna i Game of Thrones vill polisen i nordvästra Skåne kunna få se med egna ögon, utan att få det avslöjat av andra på sociala medier. Lilla bilden är en skärmdump från polisens Facebooksida. Foto: HBO/pressbild samt NVS-polisens Facebook

Polisens uppmaning: Sluta spoila nya Game of Thrones-avsnitten

Vill samtidigt locka fler att bli polis – i kampen mot skånska "White walkers"

NORDVÄSTRA SKÅNE.

De anställda inom ordningsmakten jobbar på dygnets alla timmar, även samtidigt som de senaste avsnitten av succéserien Game of Thrones sänds. Med en stor portion humor uppmanar nu polisen i nordvästra Skåne alla att ta det litet lugnt med spoilers på sociala medier.

För även många poliser har fastnat för serien som blivit kult för många.

På polisen i nordvästra Skånes Facebooksida har man nu lagt ut följande uppmaning om att inte avslöja vad som händer i de senaste avsnitten:

"Kan inte alla bara sluta att avslöja handlingen på "Game of Thrones" på sociala medier! Vi är faktiskt några som jobbar på alla möjliga konstiga tider på dygnet och kan inte se de senaste nya avsnitten så fort de kommer ut", skriver man bland annat med en skämtsam ton.

I samma veva passar man på att uppmana de som känner sig manade att söka till polisutbildningen, genom följande inlägg:

"Var nordvästra Skånes eget svar mot "White Walkers" (och övriga förbrytare) genom att bli en av oss! Ansökningstiden går ut 31 maj. Välkommen med din ansökan!"

Publicerad 08 May 2019 16:05